U prodaji je nova knjiga Renate Piątkowske!

U prodaji je nova knjiga Renate Piątkowske!

"To mi ne ide u glavu"

Nakon Tomice u Pričama za predškolce, Pričama iz pješčanika i Pjegastim pričama, i Rozalije u knjizi A što će biti sutra? nova knjiga Renate Piątkowske "To mi ne ide u glavu" upoznaje nas s dogodovštinama djevojčice Tončike.

Može li se sprijateljiti s kozom ili odvesti ribice u šetnju? Naravno da se može. Može se također jesti pune zdjele ljubičastica i bez straha stavljati prste u zijevalice. Takve (i puno gore) ideje rađaju se svakoga dana u dječjim glavama.

Ne vjerujete? Onda pročitajte.

Knjige Renate Piątkowske nalaze se na listama najčitanijih dječjih knjiga. Podjednako im se vesele i odrasli i djeca. Zašto je to tako saznat ćete čitajući priče o Tomici, Rozaliji i Tončiki.

Knjigu je s poljskoga preveo Adam Agičić, ilustrirala Katarzyna Bajerowicz.

Cijena knjige iznosi 69,00 kuna.

Tvrdi uvez, 52 stranice, ilustracije.

Knjigu već danas možete naručiti u web trgovini Srednje Europe www.srednja-europa.hr; facebook stranici SEzama - Srednje Europe za mlade ili potražiti u knjižarama diljem Hrvatske početkom mjeseca rujna.

Priče Koza Melanija, Kućica za lutke, Ribice, Krajolici, Jesmo li stigli? , Zijevalice - lavlje ralje, Kad već budem velika... i još osam zanimljivih priča čekaju da ih uzmete u ruke i uživate čitajući s vašom djecom.