Pretprodaja! Priča o jednom Kaju

Pretprodaja! Priča o jednom Kaju

PRIČA O JEDNOM KAJU, Bojana Schubert – Grgo Petrov

Znanstvena slikovnica

Ovo je priča o životu jednog jezika. Priča je to stara čak tri stotine godina!

Ovo je, konačno, priča o jeziku na kojem se razmišljalo, molilo, ljubilo, tužilo, prigovaralo, gospodarilo, liječilo, porađalo, pjevalo, psovalo i negodovalo – ukratko – priča je ova o jednom bogatom i raznovrsnom jeziku koji je živio u davna vremena na sjeveru Hrvatske i koji smo umalo zaboravili…

O autorima:

dr. sc. BOJANA SCHUBERT završila je studij hrvatskoga (standarnoga) jezika, no unatoč tome kajkavski joj je ljepši i draži – materinji. “Priču o jednom Kaju” napisala je svojoj i drugoj kajkavskoj djeci, da im Kaj bude na ponos. Bilo bi joj milo kada bi priča razveselila i čakavce i štokavce, male i velike, zapravo sve one koje zanima hrvatski jezik u njegovoj ukupnosti.

GRGO PETROV je dizajner i ilustrator koji uživa raditi na projektima koji doprinose lokalnim zajednicama. Izvan svojeg studija voli provoditi vrijeme istražujući jezike i priče, u glazbi, na biciklu i putovanjima. Zajedno s Bojanom dijeli strast prema promoviranju i očuvanju lokalne hrvatske jezične baštine u javnosti, posebice među mladima.

Cijena u pretprodaji iznosi 63,20 kuna!

Narudžbe po pretprodajnoj cijeni zaprimaju se od 15. srpnja do 15. kolovoza 2021. putem e-maila srednja.europa@vip.hr

Knjigu i račun šaljemo na vašu adresu po izlasku knjige iz tiska u drugoj polovici kolovoza 2021.

Ne propustite! Znanstvena slikovnica PRIČA O JEDNOM KAJU po pretprodajnoj cijeni s 20 % popusta: 63,20 kn