NOVO! Audio knjiga Priče za predškolce, Renata Piatkowska

NOVO! Audio knjiga Priče za predškolce, Renata Piatkowska

Ovo je audio knjiga već ranije objavljene tiskane knjige iste autorice. Knjiga Priče za predškolce objavljena je 2015. godine u izdanju Srednje Europe, Srednja Europa za mlade – Biblioteka SEzam. Preveo Adam Agičić.

Čita Anja Đurinović.

Autor glazbe Lucijan Janko Krnic.

Audio knjiga sadrži dvadeset kratkih ilustriranih priča za djecu predškolskog uzrasta u kojima autorica kroz usta dječaka Tomice na jednostavan način progovara o svakodnevnom životu, problemima s kojima se suočavaju djeca, snalaženju u vrtiću, ali i životnim radostima, proslavama i dr. Tomica govori o crnome lavu, konjima, mjestu pod borom (tijekom čekanja Božića), portretu oca što ga izrađuju djeca u vrtiću, o telefonu, rođendanu, majci, kao i o ljutnji i bolesti. Ove mudre i tople priče osvajaju na prvi pogled, i djecu i njihove roditelje i starije.

“Bok! Zovem se Tomica i idem u vrtić. U tom se vrtiću, kao i kod moje kuće te vani, u parku ili dućanu, događa toliko zanimljivih stvari da sam vam o njima odlučio ispričati. Primjerice, o crnom lavu koji mi dolazi dok u vrtiću ležimo i odmaramo se, o mišici Balbini, o jednom “stanovniku” jabuke, o mrakastim čudovištima, o zmajevima u cjevovodu i o puno drugih jako, jako zanimljivih stvari, koje se mogu dogoditi svakoga, pa čak i posve običnog, dana.”

Priče:

Crni lav, Rupa, Balbina, Konj, Mjesto ispod bora, Stanar, Vozač, Probuđena kraljevna, Tatin portret, Puk, Vodene kozice, Zmajevi iz cjevovoda, Mrakasta čudovišta, Telefon, Rođendan, Kantica, Miris mame, Izgubljen, Ljutnja, Loš dan.

Knjigu je napisala poznata i nagrađivana poljska književnica za djecu Renata Piątkowska, a njezine tekstove čita dramska umjetnica Anja Đurinović.

Cijena: 84,00 kn

Potražite u web trgovini Srednje Europe na poveznici: