Knjige u krošnjama – Vrtić bez ograde: Mili i Titi upoznaju Hrvatsku

Knjige u krošnjama – Vrtić bez ograde: Mili i Titi upoznaju Hrvatsku

Nakon gostovanja u Knjižnicama grada Zagreba u književnom programu, radionici i igraonici Igrom kroz knjigu autori Matija Jerković, Camila Docampo i ilustratorica Anita Jerković dvojezičnu hrvatsko-španjolsku slikovnicu Mili i Titi upoznaju Hrvatsku predstavljaju djeci na Festivalu književnosti i zvučnog eksperimenta za djecu i mlade Knjige u krošnjama u zagrebačkom Parku Ribnjak.

Program Vrtić bez ograde: Mili i Titi upoznaju Hrvatsku održat će se u četvrtak, 16. svibnja s početkom u 12.30.

Uz igru je sve zabavnije, tako će se i u Parku Ribnjak uz čitanje slikovnice na hrvatskom i španjolskom jeziku održati radionica španjolskoga jezika, radionica izrade oblika, izrade čipke “tabletića” Rim Tim Tagi Dim, a odigrat će se i igra Slatke košarice u kojoj se mogu osvojiti zanimljive nagrade.

Uz djevojčicu Mili i ptičicu Titi upoznajemo Hrvatsku, a uz Matiju i Camilu svi koje zanima mogu saznati više o Argentini, zemlji u kojoj autori žive.

Na sajmu dječje knjige koji je otvoren od srijede, 15. svibnja do nedjelje, 19. svibnja, od 10.00 do 20.00 sati mogu se kupiti izdanja Biblioteke SEzam po sajamskim cijenama.

#knjigeukrosnjama #srednjaeuropazamlade #bibliotekasezam #miliititiupoznajuhrvatsku