IGROM KROZ KNJIGU 2024!

IGROM KROZ KNJIGU 2024!

S velikim veseljem najavljujemo da se treću godinu zaredom, kao dio Programa javnih potreba u kulturi Grada Zagreba, od ožujka do listopada 2024. održavaju književni programi, radionice i igraonice Igrom kroz knjigu!

Nakon Bundeka i Jaruna 2022. i 2023. godine, ove godine družimo se u Knjižnicama grada Zagreba.

Igrom kroz knjigu 2024. – Knjižnice grada Zagreba

Književni program nakladničke kuće Srednja Europa u programu Srednje Europe za mlade, Biblioteka SEzam, sastoji se od dvadeset (20) pojedinačnih književnih programa u trajanju od 90 minuta koji objedinjuju igru i knjigu pod krovnim nazivom književnog programa “Igrom kroz knjigu”.

Namijenjen je djeci u dobi od 4 do 12 godina s ciljem poticanja interesa za čitanjem i knjigom, sudjelovanja u književnim programima i poticanja kreativnog razmišljanja uz sudjelovanje u kreativnim radionicama. U programima sudjeluju autori/prevoditelji/ilustratori.

Čitamo, družimo se i zabavljamo se uz igre i kreativne radionice temeljene prema knjigama Tristo zečeva, Ja, Marko Polo, Mili i Titi upoznaju Hrvatsku, Ja-ma-ja-ka-ja-jee, Imbra Houstovnjak, Voda… i ostalim knjigama koje vas očekuju u izdanju Srednje Europe za mlade – SEzam.

#srednjaeuropazamlade#bibliotekasezam#igromkrozknjigu#igromkrozknjigu2024#knjiznicegradazagreba#knjiga#djecjaknjiga#slikovnica#igra#radionica